Vill du beställa?

lördag 16 juli 2011

Inga kalla fötter här


Äntligen kan jag avslöja vad jag har pysslat med på sistone, vid sidan av dalahästarna: Sneakers till små nykomlingar i bekantskapskretsen. Med dessa coola babypjuck välkomnar jag Linnea, Hampus och Rut till världen! Jag ville vänta med att lägga ut bilderna här tills skorna nått sina tilltänkta ägare.

Mönstret kom jag över av en slump och blev blixtförälskad. Varför blir saker så oemotståndligt bedårande bara för att de är små? Det är ju samma sak med andra barnkläder - hjärtat drar ihop sig och man lägger huvudet på sned i ett känslosamt "ååh", även om plagget bortsett från storleken inte alls skiljer sig från vuxenversionen.

Nåja, det spelar ingen roll. Den här förälskelsen var ögonblicklig och har hållit i sig. På vägen har jag utvecklat mönstret en aning, och nu funderar jag på att göra ett par i vuxenstorlek till mig själv att ha som innetofflor. Men jag betvivlar att de blir tillnärmelsevis lika söta som de här.

2 kommentarer:

  1. Hej Lina! Vilka otroligt rara små tofflor du gjort! Tar du besällning?

    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Tack Anna, vad glad jag blir! Jodå, jag tar beställningar. Det är bara att slänga iväg ett litet mejl med sina önskemål (färg, storlek, etc) eller fylla i formuläret på min hemsida.

    Stor kram!

    SvaraRadera