Vill du beställa?

tisdag 27 september 2011

Familjelycka, del 9: Ett ovanligt ögonblick


Här kommer en varm hälsning till alla bloggläsare från familjen Barbapapa. Ni som följt serien här förstår säkert vilken utmaning det var att samla dem på samma plats vid samma tillfälle för att få med dem på en och samma bild. Familjefotografen slet sitt hår, kan jag meddela.

Vissa hävdade sin frihet och försökte rymma, andra hade svårt att stå tillräckligt stilla för att bilderna skulle bli skarpa, någon ville prompt stå väldigt, väldigt mycket i förgrunden, en annan skulle närstudera kameraoptikens mekanik, för att inte tala om vilka reaktioner de små krypen i gräset väckte hos somliga. Men här är de - alla nio! Stolta och glada över att ha fått ett hem hos den kärleksfulla familjen Sandebo. Slutet gott, allting gott.

Det är nog bara jag som tycker att det känns lite tomt.

2 kommentarer:

 1. HejHej! Jag har letat länge efter ett bra barbafamiljsmönster men inte hittat något. Så dök du upp :) Tror du att man kan få mönstret du använt dig av till barbafamiljen? Skulle verkligen vara jättesnällt. Dina är verkligen fina!

  //Emelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Emelie! Vad kul att du gillar mina Barbapappisar :) Jag har ju experimenterat fram dem men antecknat under tiden, så jag skulle nog kunna jobba fram en beskrivning.

   Kan du mejla mig? hej(at)linaliman.se är adressen.

   Radera